Over ons

Stolen Goods heeft de passie om hoogwaardige videocontent met impact te creëren voor organisaties die iets willen bijdragen aan een eerlijke en betere wereld.

Ontstaan uit liefde voor film, animatie en visual effects. Als een stel fanatiek frisse ontwerpers en marketeers combineren wij vakmanschap met een flinke dosis creativiteit. Hoe wij dat doen? Bij Stolen Goods nemen we je mee van A tot Z: van een impactvolle strategie tot gedurfde creatieve concepten en hoogwaardige contentcreatie. Alles om met jouw merk impact te maken. Unieke animaties, te gekke filters, videoproducties of een complete campagne. Bij ons is niks te gek.

Strategie

Onze creatieve strategen ontwikkelen met liefde onderscheidende strategieën en concepten voor merken die een bijdrage aan de wereld willen leveren. Wij staan voor duurzaamheid en dit is af te lezen aan onze producten. Want bij Stolen Goods zetten wij alles op alles om kwaliteit te leveren. Geen ‘Junk Food’ content, maar impactvolle content en merkactivaties die écht blijven hangen. En daarmee gelijk de kwaliteit van een ieders leven verbeteren.

Creatie

Stolen Goods is een geoliede machine als het gaat om content creatie: we zijn een inhouse- creatieteam met als specialiteit film, motion graphics, 3D animaties en visual effects. We maken content die je nauwelijks hoeft toe te lichten en waar innovatie, effectiviteit en creativiteit altijd in balans zijn.

Verantwoord

Wij geloven in bewust en verantwoord creëren, omdat we vinden dat creativiteit bijdraagt aan een mooiere wereld. Daarom willen we mensen inspireren om verder na te denken, en zo ons steentje bij te dragen.

Merkactivaties die écht blijven hangen.

Strategieën die impact maken.

Gedurfde creatieve concepten.

Gamification, Filters en Gifjes.

Innovatie, effectiviteit en creativiteit altijd in balans.

Inhouse- creatie team.

Do you want to join our team?

Shiraz Bandhoe

COO | Co-founder

Shiraz heeft de controle over de technische aspecten achter het werk en zorgt ervoor dat het eindresultaat stilistisch onberispelijk is.

Leon Wielens

Creative Director | Co-founder

Een regisseur wiens expertise hem in staat stelt om elke vraag op de juiste manier te interpreteren. Zijn professionele kijk zorgt ervoor dat in elk project een grote emotionele waarde wordt overgebracht en dat de cohesie met een brand creatief en samenhangend tot stand komt.

Jur Baltussen

3D Visual Artist | Co-founder

Hij gebruikt zijn creativiteit en technische skills om concepten te visualiseren. Als projectmanager van het Stolen Goods team zorgt hij ervoor dat de projecten in goede banen geleid worden.

Anda Nahumury

Art Director | Co-founder

Zijn experimentele visie en flexibiliteit om nieuwste technieken toe te passen houdt zijn werk altijd trendy. Anda levert een breed scala aan conceptuele animaties en zoekt altijd naar het best passende verhaal om de ​visie van de ​klant te realiseren.

Jayo Tony

Motion Graphic Designer

Met ruim 8 jaar ervaring als motion graphicer en een specialisatie in VJ, is Jayo een onmisbare factor in het visuele nachtleven.

Dylan van der Wiel

Jr. 3D Visual Artist

Naast een enorme kennis in verschillende 3D programma's, heeft Dylan dezelfde visie als elk ander Stolen Goods member. Hiernaast vormt hij samen met Jur het te gekke '3D team' binnen het bedrijf.

Chellysia Christen

Jr. 3D Visual Artist

Chel of chelly is altijd vol enthousiasme en passie aan het ontwerpen. De positieve stijl die ze meeneemt binnen het 3D team, zorgt voor openstaande monden bij het publiek.

Daan Draijer

Motion Graphic Designer

Met zijn veelzijdigheid en een natuurlijke drive om het meest uit elk project te halen, zet hij zich in om Stolen Goods bij te staan en naar een hoger niveau te tillen.

Bram Baas

Color Grader

Bram brengt meer kleur in je leven. Met zijn krachtige vaardigheden weet hij precies hoe hij de bewegende beelden vanaf het begin tot een unieke look kan vormen. Zijn gedetailleerde oog en kennis van de kleurenwetenschap stellen hem in staat elk project naar een hogere waarde te tillen. Niets is volgens Bram onmogelijk en met zijn passie voor kleurcorrectie zal hij altijd de grenzen van kleurcorrectie verleggen.

Levien Priem

Director of Photography‎

Als filmmaker houdt hij ervan om échte verhalen te vertellen, het liefste in een zo rauw mogelijke ongepolijste cinema/documentaire achtige style. Voorheen was hij Head of Video bij XITE en ondertussen heeft hij al bijna 10 jaar ervaring in de filmwereld.