Vegan Mayo!

100% PLANTAARDIG, ÉCHT GENIETEN.

Het tijdperk van de patatgeneratie zijn we voorbij: het mag tegenwoordig een tikkeltje gezonder. Mayoneur gelooft in een wereld waarin lekker eten niet ongezond hoeft te zijn. Ze vinden "mayo" opnieuw uit door geen dierlijke producten te gebruiken en te investeren in het gebruik van groente en fruit.

Mayo op basis van groente en fruit.

Mayoneur heeft ondertussen hun assortiment uitgebreid met vier soorten smaken op basis van verschillende superfoods. Hoe zorgen we ervoor dat deze mayo’s makkelijker gevonden worden in de schappen van de Jumbo en de Albert Heijn?

BBQ-feelgoodmovie

De offline uitingen waren Digital Out of Homes bij alle metrostations van Amsterdam en Rotterdam. Deze werden op specifieke tijden geactiveerd. Daarnaast maakten we gebruik van reclameborden bij de ingang van supermarkten. Met de huisstijl van Mayoneur in ons achterhoofd, wilden we een minimalistische stijl voor het merk behouden. Hierin kwam de awarenness van het product krachtiger naar voren. Op Facebook, Instagram en LinkedIn werd de vormgeving nog minimalistischer: de vier soorten mayo’s gingen als een carrousel rond. De uitingen waren gecreëerd door middel van een loop. waarin de kijker kort de informatie kreeg waar hij naar verlangt. Waarna het gevolgd wordt door de volgende mayo. Daarnaast zetten we een win-actie op via Instagram, om meer engagement te generen met het publiek. De win-actie bestond uit een BBQ-feelgoodmovie.

Resultaat

De video van de win-actie werd op Instagram meer dan 6.200 (6.231) keer bekeken en kreeg 138 likes. De minimalistische post waarin de vier flessen gepresenteerd had zonder sponsoring 2.307 views. 200% meer dan de aantal volgers dat ze hebben. De Digital Out of Homes waren te zien op 45 verschillende metro stations waar het een totaal bereik had van 5.254.162 mensen. Voor de poster: Jumbo Almere city 14, na de poster 40. Albert Heijn Groningen: stijging van 67 Albert Heijn: Stijging van 54

Wil je meer weten over dit project?

Leon vertelt je er graag meer over

leon@stolengoods.nl
020 244 23 80