Contentstrategie.

Een impactvolle strategie tot gedurfd creatief concept Bij Stolen Goods stellen we een contentstrategie op volgens een systeem, dat ondersteuning en houvast biedt in het proces van creatie. Want je kunt dan nog zulke leuke content bedenken, als het niet past bij jouw doelgroep, dan wordt het niet gewaardeerd.
Ook hanteren we een contentkalender, die de belangrijkste uitgangspunten van de strategie op een overzichtelijke manier toont en waarin de te produceren content staat.

Video producties.

Alles onder één dak In het hart van Stolen Goods werken meerdere creatieven zoals regisseurs, editors, cameramannen en motion graphic designers– die 2D en 3D animeren. Zo kan ieder verhaal op een visuele manier worden verteld. Daarnaast hebben we ook een eigen medium-sized studio in ons kantoorpand. Hier worden veel filmische en fotografische projecten opgenomen.

Augmented Reality.

Filters We maken filters die helpen je product te verkopen of je verhaal te vertellen. Wij ontwikkelen deze voor Instagram, Facebook en we zijn een gecertificeerde partner van Snapchat.

Gamification.

Creëer social games. Gamification wordt gedefinieerd als het toepassen van gametechnieken in niet-game omgevingen om de gebruikers ervan bijvoorbeeld te motiveren of om gedragsverandering te stimuleren. Wanneer je voor een strategie met gamification gaat, is het belangrijk om dit helemaal goed te doen.

Social Advertising.

Van inzet tot het rapporteren van resultaat. . Veel socialmedia-kanalen maken het mogelijk om advertenties zeer specifiek te targeten op bepaalde groepen gebruikers. Dit is een goede manier om je doelgroep voor bepaalde advertenties af te bakenen.

Op zoek naar gedurfde content die écht blijft hangen?

VFX
Motion Graphics
3D
Edit
Camera

Wat kunnen we voor je betekenen?

Shiraz helpt je graag

shiraz@stolengoods.nl
020 244 23 80